Medbragt mad må gerne nydes udenfor, under tag i pavillonerne, på den store terrasse, eller på et med bragt tæppe i de grønne områder.Picnic Telt:
Vådt sommervejr? Forhåbentlig ikke! - men nu kan du mod et betale lidt mere, være sikker på at komme under tag med din madkurv. Ring nu og bestil plads i vores picnic telt. Der er plads til ca. 70-80 personer i teltet. Det koster 40,- kr. pr. bord, og der er plads til 8 personer ved hvert bord. Bindende reservation. Tlf.: 86 84 99 44.

Pladserne inde i caféen er forbeholdt de gæster, som køber maden hos os.


Caféen
I caféen er det muligt at købe mad og drikkevarer til rimelige priser.
Vi arbejder hele tiden hen imod at tilbyde sundere produkter, bl.a. har vi nu økologisk kaffe og økologiske kolde drikke uden kunstige tilsætnings-stoffer. Vi kan som regel altid smøre 2 slags sandwich: ”Kylling & Bacon” og ”Skinke & Ost”. Desuden har vi ofte ”Pita med falafel og tzatziki”.

Men vi har selvfølgelig også noget af det knapt så sunde, som f.eks. slik og sodavand, og ikke mindst kage til kaffen. Og fuldt sortiment af is ! – så der er rig mulighed for at forkæle sig selv - og hinanden ! I højsæsonen sælger vi også pølser og pommes frites.

Grill selv
For jer, der gerne vil grille, har vi to store gas-grill, som er til fri afbenyttelse.


Bed personalet om at tænde op i gas-grillen,
så er den klar til grill i løbet af 5-10 minutter !

Det IKKE tilladt at medbringe egen grill eller grill-kul. Gælder også engangs-grill. Ingen undtagelser pga. brandfare.

NB:
Der er gratis ”vovsebar” (frisk vand) til vores tørstige firbenede gæster.
 
rightpic maddrikke
Traktement
Har I noget at fejre, en fødselsdag, ”fætter & kusine fest” eller noget andet, så er der også mulighed for at forudbestille
traktement: Formiddagskaffe, frokostbuffet eller eftermiddags-kaffebord.

Tag et kig på vores aktuelle liste over Serviceydelser, eller ring til os på 86 84 99 44 og få en snak om mulighederne.

 

Labyrinthia

Gl. Ryvej 2, Rodelund

Silkeborg Syd

DK-8653 Them

Tlf. 86 84 99 44

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.googlemaps linkheader  appstore linkheader googleplay linkheader traveladviser linkheader offbeat linkheader youtube linkheader facebook linkheader Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter